romanya vizesi Sırları

Wiki Article

Türkiye’den Romanya’evet yolculuk kılmak için öncelikle Romanya Konsolosluğu’nun genel ağ sayfası üzerinden online müracaat tamir etmek gerekmektedir. Bu sayede alınan randevu ile vize işçiliklemleri yürekin ilk kadem atılabilir.

Romanya'evet seyahat etmesi müstelzim eşhas Romanya vizesi temelvurularını Romanya Konsolosluğu, Romanya Büyükelçiliği ve Romanya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş ara sınav başvuru merkezlerine yapabilmektedir.

Ülkeye girişte karantina uygulaması yoktur ancak seyahatinizden en çokça 48 zaman öncesine denli gestaltlmış bir PCR testi istenmektedir.

Romanya vizesini gidermek istiyorsanız konsoloslukların belirlediği şartları, belgeleri noksansız bir şekilde alegori getirmeniz gerekmektedir.

Harcamalarınızı muhaliflayacak 1.perese akrabanın kendi mebdevurmasa da şahsen kafavuruda bulunacağı şekilde tüm gelir evraklarını sunmalıdır.

Vize işçiliklemleriniz tamamlandıktan sonra pasaportunuz yetkilimiz aracılığıyla teslim düzenınarak brifing esenlanır. Dilerseniz yönınıza kargo ile ulaştırılır. Öte yandan ofisimizi ziyaret ederek elden doğrulama almanız da olası olacaktır.

Romanya’ya seyahat planlayan romanya vizesi kişilerin 1 kamer öncesinden mesleklemlere saksılamaları faydalı olacaktır.

Seyahat Rezervasyonları – Uçuş ve konaklama rezervasyon belgelerinizi tarihler bariz olacak şekilde dosyanıza eklemelisiniz.

Romanya Konsolosluğu'na vize esasvurusunda bulunacak zevat konsoloshane aracılığıyla talep edilen evrakların nezdinde konsolosluk tarafından hazırlanan ara sınav başvuru formunu tüm olarak doldurup ibraz etmelidir.

Pasaportlarınızın 6 kamer daha geçerliliğini koruması gerekmektedir. Bu müddet yolculuk bitimi itibaren bileğerlendirilecektir. Başkaca 10 yıldan emektar olmayan pasaportlarınızla çıbanvuruları gerçekleştirmelisiniz.

Biyometrik ışıkğraflar 6 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Hatta ara sınav kalktı mı sorusuna üzerine tüm bilgilere resmi kaynaklardan öğrenilmesi koşuluyla haysiyet edilmelidir.

Otel Rezervasyonunuz gezi sürecinizde açıkta ruz bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize matlup kişinin rezervasyon  belgesinde  kişi ve soyisminin rezervasyon belgesinde kesinlikle makalelı olması gerekmektedir.

Report this wiki page